ДЮЪРС, 8г., 0.700

  • Производител: Bacardi Limited
  • Кат. номер:4540

Dewar’s Caribbean Smooth 8 Y.O.
John Dewar бил син на дребен земевладелец с големи идеи. Вместо да изживее живота си във фермата, където е отрасъл, той отива да работи в бизнеса на чичо си за вина и напитки в града. Докато е там, той мечтаел да създаде шотландско уиски, което ще е толкова хармонично на вкус, както никое друго. Само след няколко години, той осъществява мечтата си – основава дестилерия, която ще произведе сърцето на най-добрия бленд шотландско уиски в света.
Въпреки това, истинското израстване на марката Dewar’s започва през 80те, когато синовете на John, John и Thomas, наследяват бизнеса на баща си и Dewar’s става John Dewar & Sons. Заедно братята създават партньорство, което ще донесе на Dewar’s международен успех.
Задачата по създаването на перфектно балансирани бленд, който „никога не се променя“ е поверена на сетивната експертиза на първия Master Blender (главен технолог), Alexander J. Cameron. В резултат на десетилетия експерименти и практика в изкуството на блендиране на най-добрите малцове (single malts) и зърнени уискита в Шотландия.

Характеристики +
Произход
Шотландия
Марка
Dewar's
Вид
Blended
,