БЕЛУГА НОУБЪЛ СЕЛЕБРЕЙШЪН, 0.700

  • Производител: Beluga Group
  • Кат. номер:1895

Водка Beluga Noble се появява през 2003 гoдина в далечния Сибир. Производител е дестилерията Mariinsky, която може да се похвали с богата история в производството на водка, водещо началото си от 1900 година.

За производството на Белуга се използва само висококачествен малцов алкохол и вода, добивана от собствен кладенец с дълбочина 300 метра, която се филтрира през кварцов пясък и сребро. От компанията уверяват, че тази двойна филтрация позволява да се постигнете мек вкус, който прави водка Белуга, търсена от ценителите.

Към тази силна напитка се добавят натурални продукти: млечен бодил; инфузия на овесени ядки; мед. Смята се, че екстрактът от млечен бодил намалява токсичното въздействие на алкохола върху черния дроб, а медът и овесените ядки подобряват вкуса на продукта.

Beluga Noble Celebration е пусната в чест на 115-годишнината на дестилерията. Вкусът на тази водка е допълнен с няколко допълнителни продукта: мед; сушени кайсии; ванилия; карамфил. Особенното в дизайна е, че за етикета се използва златно лаково покритие.

Друг интересен момент е, че всяка бутилка благороден Beluga е украсена с калаена риба и тя винаги е прикрепена ръчно.

Характеристики +
Произход
Русия
Марка
Beluga
Вид
Класическа
,