БЕЛВЕДЕРЕ 0.700

  • Производител: Polmos Żyrardów
  • Кат. номер:1871

Водка Belvedere е създадена през 1993 г. като напълно нова, уникална и изключително ексклузивна водка, създадена от Polmos Żyrardów. Белведере бързо привлича вниманието на експерти и ценители и е представен на американския пазар в началото на 1996 г. Тя беше призната от експертите като първата в света супер премиум водка - определяща стандартите на тази нова категория на най-луксозните водки.

Марката Belvedere е създадена със страст и страст към качество и красота, оттук и името на марката „Belvedere“ (от италиански bello - красив, vedere - виж). Уникалният характер на тази водка се отразява в изискана бутилка с образа на двореца Белведере във Варшава. Разрешение за използването му от тази престижна полска марка получи самият президент Лех Валенса.

Белведере се произвежда изключително от естествени съставки - кристална артезианска вода и най-благородният дански ръж, отглеждан в избрани райони на Мазовия. Ароматните сортове се създават чрез естествената мацерация на плодовете. Белведере представлява вековното полско наследство на производството на водка, майсторското познаване на тайните на това изкуство и безкомпромисният ангажимент за определяне на стандарти за високи постижения. Това осигури на марката зрелищен световен успех. От 2009 г. Белведере получава над четиридесет и пет награди и отличия, наред с други през 2014 г. три златни медала в най-престижните състезания International Spirits Challenge (ISC) и водката Masters.

Белведере е не само първата супер премиум водка и икона на луксозни забавления и вълнуващи усещания, но и създател на модни и арт тенденции. Музикални звезди като Грейс Джоунс, Лейди Гага или Рита Ора организират своите ексклузивни изпълнения в сътрудничество с Belvedere Vodka. Това също е алкохол за индивидуалисти и ценители на нощния живот, така че не е чудно, че това е изборът на Джеймс Бонд във филма "Призрак". Белведере съпътства известните световни събития на границата между изкуството и развлеченията в най-добрия стил, включително по време на модните седмици в Париж, Лондон, Ню Йорк и Милано, както и на фестивала в Кан.

Характеристики +
Произход
Полша
Марка
Belvedere
Вид
Класическа
,