КАВАЛАН КОНСЪРТМАСТЪР, СИНГЪЛ МАЛЦ, 0.700

  • Производител: King Car Group
  • Кат. номер:4544

За направата на Kavalan Concertmaster single malt уиски се използвайки португалски рубинени порт-вайн бъчви които придават основен аромат. Kavalan Concertmaster single malt уиски първо отлежава в специално подбрани американски дъбови бъчви и след това завършва в пристанищни бъчви които омекотяват ароматите и придават неопределима гладкост на уискито. Тя е богата наситена с естествена сладост и сложност.

Ka Va Lan е екзотично малцово уиски идващо от далечен Тайван. Дестилерията King Car е основана през 2005 г., след като е отменен монопола за производство на алкохол в страната и е първата дестилерия, която отваря врати и започва да произвежда висококачествено едномалцово уиски.

“Пришълецът от далечния изток” – така го кръщават Шотландските уиски експерти.

Тайната на успехите на Кавалан се дължи на водата и тропическия тайвански климат, който позволява на напитката след отлежаване да достигне до невероятни висини.

Ka Va Lan е създаден изцяло по шотландска технология и е припознато, като уиски за ценители и експерти, които търсят различното и нестандартно вкусово изживяване.

Характеристики +
Произход
Тайван
Марка
Ka Va Lan
Вид
Single Malt
,