ЦАРСКОЕ СЕЛО, 0.700

  • Производител: Ладога
  • Кат. номер:2068

Истински диамант в короната на супер-качествените водки. Царско Село е била лятна резиденция на руските императори, близо до Санкт-Петербург, сега превърната в музей. Персоналът на музея е намерил стари рецепти на царската винарна и царския завод за стъкло. На тази основа е възстановена водката и бутилката (наричана щоф), сервирана в Царско Село през 1913 г. за празнуването на 300-годишнината на Царския Дом Романови.

Като резултат от съвместната дейност на специалистите от музея „Царско Село” и Холдинга „Ладога” се е появил този шедьовър – Водка „Царское Село”. Щофът е украсен със стилизирания герб на Руската Империя и монограма на последния руски Император НиколайII. И като визитка на Царско Село на щофът е нанесен графичен силует на Екатерининския Дворец. Водката е създадена през 2003 г., но след няколко месеца тя е станала единствената водка в света, включена в елитния гид за пури (LeMoraneGuideAnnueiduCigare – 2004), като идеален дует с най-прочутите «Хавани».

Алкохол: 40%. Състав: Селектиран зърнен спирт «Лукс», преминал през метода на сребърното и мембранно филтриране, специална коригирана «жива» вода, натурален пролетен мед, настойка на ягоди от песекиня и листа от малина.

Като всеки друг монархичен атрибут коронационната гарафа не се препоръчва да бъде слагана легнала или да се преобръща.

Характеристики +
Произход
Русия
Марка
Царское Село
Вид
Класическа
,