БРУГАЛ ЕСПЕСИАЛ ЕКСТРА ДРАЙ, 0.700, БЯЛ

  • Производител: Edrington
  • Кат. номер:5201184826939

Brugal Blanco Especial Extra Dry Rum е свеж, чист и лек доминикански ром с приятен и нежен аромат на цветя и кокос. Въпреки кристалната си бистрота този ром е бленд от отлежали между 1 и 3 години дестилати. За да се премахне оцветяването и присъщите за отлежалите напитки дъбовите нотки, той се подлага на специален процес на филтрация през активен въглен.

Марката Brugal е гордостта на Доминиканската република. Това е 100% Доминикански ром: от събирането на местната захарна тръстика до бутилирането.

В производството на ром Бругал е вложено огромно количество страст и гордост.За производството на ром Бругал се използва специален щам мая, която се отглежда и поддържа в лабораторията на дестилерията. За стартиране на ферментацията, проба от нея и малко количество от разредената меласа се поставят в съд наречен «разпространител». Дрождите веднага започват да се хранят с глюкозата в меласата, произвеждайки алкохол и въглероден диоксид. По време на процеса те прогресивно се умножават.В дестилерията в San Pedro de Macaris компанията разполага с три двойни колонни дестилатора, които се експлоатират независимо един от друг. Най-голямата колона е с капацитет от 40 хил. литра алкохол на ден, а другите два съответно 20 и 15 хил. литра на ден. Всеки един от трите дестилатора се експлоатират по 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, с почивки само за планирани ремонти по поддръжката и на специални национални празници.

Характеристики +
Марка
Brugal
Произход
Доминиканска Република
,