КАПИТАН МОРГАН БЯЛ, 0.700

  • Производител: Diageo
  • Кат. номер:5201184827860

Captain Morgan White Rum е създаден от най-добрите карибски роми и има свеж, чист и освежаващ вкус, който винаги е достоен за вниманието на капитана.

Що се отнася до пускането на котва в усамотени карибски заливи за нощта на забавление, солените морски кучета не могат да пуснат косите си с какъвто и да е стар грог. Просто трябва да е най-добрият свеж и бистър бял ром.

Белият ром на капитан Морган се състои в създаването на безупречна комбинация от аромати, което означава, че когато е точно, той винаги ще бъде идеалната основа за един от любимите ром коктейли на Капитана или като обикновена смесена напитка. Този гъвкав ром е идеален за създаване на класическа Cuba Libre с Dash Cola или за смесване със сода или джинджифилов ейл за коктейл, с който капитанът би се гордял.

За истински вкус на карибската напитка смесете Captain Morgan White Rum в един от любимите коктейли от бял ром. Смесете със сода, лайм и сини листа от мента за класически кубински мохито, или създайте плодов шедьовър с перфектния коктейл Planter’s Punch, или отпийте от Sun Kissed Captain за истински Карибски вкус.

Характеристики +
Марка
Captain Morgan
Произход
Ямайка
,