САМБУКА МОЛИНАРИ ЕКСТРА, 0.700

  • Производител: Molinari Italia S.p.A
  • Кат. номер:5201184827945

Ароматния Molinari Sambuca Extra е ликьор с аромат на анасон. Извлича уникалния си вкус от ценното семе от звезден анасон. Има нежен гладък вкус и аромат-сладък с ментов слой. Това е №1 в Италия, продаваща Sambuca. Наслаждава се като сърдечно след вечеря. Molinari е единствената Sambuca, класифицирана като "Екстра" от италианските съдилища. „Екстра“ класификация, спечелена от постоянно високо качество.

През 1945 г. Анджело Молинари, вече уважаван блендер на вина и спиртни напитки, създаде онова, което трябваше да се превърне в един от най-известните шедьоври в Италия - гладък, богат, пълноценен ликьор, който с гордост нарече Молинари Самбука.

Днес Molinari Sambuca extra е основният избор на любителите на Sambuca навсякъде и до момента е фаворит на Италия. Причината е ясна: безкомпромисното качество на съставките му. Резултатите са супер-високо качество и гладкост.

Всъщност уникалните характеристики, които отличават Molinari Sambuca от обикновената Sambuca, бяха причината Molinari да даде желаната класификация „Extra“. Днес синовете и внуците на Анджело Молинари продължават енергично да се придържат към оригиналната рецепта, създадена от Анджело. Те са дълбоко посветени на традицията с високо качество, която направи Molinari, първата екстра Sambuca, най-продавания ликьор в Италия и най-ценената Sambuca в света!

Sambuca extra Molinari е сладък, силен ликьор, чиято основа се състои от етерични масла, извлечени чрез парна дестилация на семената от звездния анасон, придавайки на плода силен аромат на анасон. Към това цяло се добавя концентриран разтвор на захар и други естествени аромати, от които Молинари ревниво пази рецептата. Те са тайните съставки, които правят Sambuca extra Molinari уникален на пазара на ликьори на базата на анасон.

Характеристики +
Произход
Италия
Марка
Molinari
,