ДИКТАДОР КОЛУМБИЪН ОРТОДОКСИ, БЯЛ, 0.700

  • Производител: Destileria Colombiana

Dictador Premium Colombian Ortodoxy Gin - Премиум колумбийски ортодокси джин произведен по формулата на Дарио Пара, бивш президент на Dictador и любител на джина. След многобройните си продължителни посещения в Обединеното кралство и разбира се, наслаждавайки се на това, което беше за него Божията напитка, той се завърна в Колумбия, решен да създаде колумбийски джин. Вкъщи той изучава няколко формули въз основа на своя опит и накрая създава Ortodoxy gin. Години наред Ортодоксито се произвеждаше за негова лична консумация, без да мечтае, че неговото изобретение един ден ще се превърне в продаван в международен план джин. Формулата на плодове, растителни продукти, обелки, корени и подправки придава на Ortodoxy gin уникален вкусов профил.

Цвят: В чашата Ortodoxy gin е пълен със светлина и тяло, доказателство за неговото качество и яснота.

Аромат: На аромат той показва баланс на горчивината на корените, свежестта на растителните продукти, сладкото и киселото на плодовете и корите и топлината на подправките. Първоначалният аромат е на хвойната и ангеликата в комбинация с мента, лимон и черен пипер. Вторичните аромати на канела, боровинка и джинджифил се сливат, за да създадат класически сух джин.

Вкус: В устата джинът е ароматен, гладък, но сладко-кисел със стипчивостта на класическия джин. С 43% алкохол, този джин се смесва добре с широка гама от тоници. Насладете се на парче лимон и ще разберете защо Ortodoxy е класика.

Характеристики +
Произход
Колумбия
Марка
Dictador
,