ДИКТАДОР КОЛУМБИЪН ТРЕЖЪР, ЧЕРЕН, 0.700

  • Производител: Destileria Colombiana

Dictador Premium Colombian Treasure Gin - Премиум колумбийски съкровищски джин е базиран на уникалния колумбийски плодов лимон мандарино (мандарина-лимон), който съчетава екзотичния сладък вкус на мандарината и киселинността на лимона, за да даде фантастичен баланс. Основният спирт за колумбийския джин е направен от неутрален спирт, дестилиран до пет пъти от захарна тръстика. Плодовете, растителните продукти, подправките и цитрусовите кори, когато се комбинират с процеса на стареене, се сливат, за да създадат уникален джин - колумбийски джин съкровище. За да придадем изключителна гладкост на колумбийския джин съкровище, спирта се поставя в дъбови бъчви, използвани преди това за отлежаване на ром Диктадор в продължение на тридесет и пет седмици. Комбинацията от баланса на екзотичната цитрусова кора и времето, прекарано в бъчви, придава на джина свежестта и гладкостта, необходими, за да можем да го насладим само с няколко кубчета лед.

Цвят: В чашата Джинът за съкровища е пълен със светлина и тяло, доказателство за неговото качество и яснота.

Аромат: Първоначалният аромат е на мандарина, подсилена с лимонови нотки. Вторичният аромат е на растителните продукти, които осигуряват свежест и баланс. Джоджън, мента и черен пипер и малко сладост от дървесината и плодовете - това е интимно сливане на прекрасно ново поколение джин както за начинаещи, така и за ценители.

Вкус: Приятните нотки и закръгленост от мандарина, лимон, мента и черен пипер, съчетани с традиционните аромати на джин, подобрени от времето, прекарано в дъбови бъчви, водят до наистина уникален джин - колумбийски джин от съкровището.

Характеристики +
Произход
Колумбия
Марка
Dictador
,