КАШАСА ПИТУ, 0.700

  • Производител: Engarrafamento PITÚ

Произведен от прясно събрана от захарна тръстика, Pitu представлява традиционната бразилска Cachaça. Освен строг контрол на качеството, продуктът преминава през процес на отлежаване в смесителни съдове, което придава на продукта аромат и вкус.
Pernambuco заема отличително място в културата на захарната тръстика и в производството на Cachaça. Захарната тръстика е засадена за първи път на остров Фернандо де Нороня през 1504 г., а Cachaça се пие за първи път на брега на щата Пернамбуко между 1516 и 1526 г. По този начин Cachaça е първият спирт, направен в Америка.
Великият майстор дестилатор на Cachaça Pitú е един от неговите основатели - г-н Джоел Кандидо Карнейро. През целия си живот той отговаряше за производството и стрикният контрол на качеството на Cachaça Pitú. Следвайки стъпките му, внучката му, Мария дас Виториас Карнейро Кавалканти, работи, за да гарантира стандартите за качество на Pitú Cachaça.

Pitú е традиционна Cachaça с висококачествен стандарт и уникален вкус. Добре се съчетава с мезета и предястия. Най-добре се сервира направо, ледено студено и е чудесна при приготвянето на Piturinha (Caipirinha с Pitú) и други коктейли.

Характеристики +
Произход
Бразилия
Марка
PITÚ
,