УИНЕКЕР ТРИПЪЛ СЕК, 0.700

  • Производител: WENNEKER GROUP

Историята на ликьорите Wenneker датира още от Златната ера, когато холандците започват да внасят вълнуващи пресни билки и подправки от „Изтока“. Така започна всичко.

Гамата Wenneker Liqueurs се състои от над 40 различни качествени ликьора. Това е най-големият асортимент в света и дава възможност на всеки барман или любител на коктейли да създаде свой собствен любим коктейл. Десет категории вкус ви помагат да намерите най-подходящия вкус: плодове, цитрусови, сладкарски изделия, плодове, ядки, подправки, билки, кафе и зеленчуци.

WENNEKER TRIPLE SEC се основава на заветна вековна семейна рецепта с основа от портокалов дестилат и много вкусен дестилат от портокалови кори от Кюрасао. Други важни аромати са кората на Cinchona и Angostura.
Етеричните масла, включени в дестилата, могат да причинят Triple Sec да се „замъгли“, т.е. да стане мътна, когато се съхранява на твърде хладно. Това обаче ще изчезне, когато ликьорът се затопли отново.
Triple Sec е един от най-популярните вкусове от семейството на ликьорите. В крайна сметка това е съществен елемент в коктейл бара. Най-известният коктейл, приготвен с Triple Sec, е Маргарита (Triple Sec с текила). Triple Sec се използва и в сладкиши, сладкиши, кухня и сладкарски изделия.

Характеристики +
Произход
Холандия
Марка
WENNEKER
,