УИНЕКЕР АМАРЕТО, 0.700

  • Производител: WENNEKER GROUP

Историята на ликьорите Wenneker датира още от Златната ера, когато холандците започват да внасят вълнуващи пресни билки и подправки от „Изтока“. Така започна всичко.

Гамата Wenneker Liqueurs се състои от над 40 различни качествени ликьора. Това е най-големият асортимент в света и дава възможност на всеки барман или любител на коктейли да създаде свой собствен любим коктейл. Десет категории вкус ви помагат да намерите най-подходящия вкус: плодове, цитрусови, сладкарски изделия, плодове, ядки, подправки, билки, кафе и зеленчуци.

WENNEKER AMARETTO е вкусен ликьор, богат на бадемов вкус, с приятен горчив послевкус. Wenneker Amaretto има много възможности: или чисто, или в разнообразни коктейли. Амарето е най-вкусно с чаша кафе и изключително вкусно, когато се излива върху ванилов сладолед.

Награди: Сребърен медал от Международния конкурс за вино и спиртни напитки 2008 г. в категория Ликьор - Ядки; НАЙ-ДОБРО В КЛАСА в Международното състезание за вино и спиртни напитки 2010 в категория Ликьор - Ядки; Сребърен медал от Международния конкурс за вино и спиртни напитки 2010 г. в категория Ликьор - Ядки; Майсторски медал в The Liqueur Masters 2013 в категорията Ликьор - Традиционен

Цвят: кехлибарен

Характеристики +
Произход
Холандия
Марка
WENNEKER
,