ЛИМОНЧЕЛО ДИ КАПРИ, 0.700

  • Производител: Limoncello di Capri S.r.l.

Limoncello di Capri е 100% натурален и се произвежда без използването на консерванти, стабилизатори и изкуствени оцветители и аромати.

Освен това Limoncello di Capri S.r.l. е единствената компания в италианската индустрия, която обхваща строг процес на контрол върху цялата производствена нишка, от сурови лимони до краен продукт.

Limocello di Capri е гордо да е единственото лимончело, произведено с истински лимони. Ликьорът е „Only Lemons I.G.P.“ сертифициран, което означава, че лимоните се произвеждат само от Капри и Соренто в Италия, поради върховното качество и вкус на лимоните от тези райони. Limoncello di Capri се произвежда на малки партиди за контрол на качеството и е единственото limoncello, което се контролира от същите производители от земеделието до бутилирането. Този ароматен, освежаващ ликьор може да се насладите чисто или да се смеси в различни коктейли.

Вкус: Сладък, плодов вкус с отчетлив характер на лимон, нотки на цитрусова кора и билки. Сервира се добре охладено или се използва като коктейлна съставка.

Характеристики +
Произход
Италия
Марка
Molinari
,