КАРДЮ ГОЛД РЕЗЕРВА, 0.700

  • Производител: Diageo
  • Кат. номер:5521

Cardhu Gold Reserve идва от една от най-старите дестилерии Speyside, които са сгушени в подножието близо до река Spey в продължение на 200 години, а гамата Cardhu е отлично представяне на тези Speyside уискита. Известно със своето гладко, сладкодумно едно малцово уиски, историята на възхода на Cardhu до голяма степен е разказана в историята на две решителни жени, които са били членове на основателското семейство.
Cardhu Gold Reserve е плодов и по-топъл от класическото 12-годишно Cardhu, първоначалната му сладост се изрязва от свежа портокалова кора, последвана от фина минерална сухота. Това е гладък, добре структуриран Speyside малц с богата текстура и баланс между сладки плодове, тъмен шоколад, карамел и подправки. Cardhu Gold Reserve е чудесен избор като по-сладък аперитив. Красиво представен в златни луксозни опаковки, Cardhu Gold Reserve е перфектния подарък за всеки любител на уискито.

Тяло: Това е гладък, красиво структуриран и добре подправен малц Speyside с богата текстура и баланс между сладки плодове, тъмен шоколад, ириски и подправки.
Аромат: Тофи и ябълкови нотки.
Вкус: Доста сух с бисквитен дъб и малко канела.

Характеристики +
Произход
Шотландия
Марка
Cardhu
Вид
Single Malt
,