Дон Папа - Дегустационен комлект 3 х 0.200

  • Кат. номер:7770

Комплектът за дегустация Don Papa Premium е идеален начин да се запознаете с три отлични рома Don Papa от филипинския захарен остров Негрос. Комплектът Sugarlandia съдържа мини бутилка от 0,2 л от сортовете Don Papa Rum с 40% vol., Don Papa 10 години с 43% vol. и Don Papa Sherry Cask с 45% vol. Ромовете са произведени изключително от висококачествени изгорена меласа от захарна тръстика. Те са сред най-популярните ромове на марката и са носители на много награди. Премиум комплектът е не само идеален за дегустация на първокласни ромове , но и чудесен подарък за фенове на рома.

Какво е специалното за ромовете в комплекта за дегустация Don Papa Premium?

Трите рома в комплекта Don Papa Premium Tasting Set впечатляващо демонстрират високото качество и изисканите вкусове на филипинската марка ром Don Papa.

Ромът Don Papa, отлежал 7 години, е класиката в гамата и същевременно флагманът на марката. Отлежал в дъбови бъчви, ромът впечатлява с деликатните си аромати на ванилия, мед и захаросани плодове и мекия си характер. Той е истински универсален продукт, който не само има страхотен вкус сам по себе си, но е и идеален партньор за смесване.

Don Papa 10 години е по-големият брат на класическата гама. Оставя се да отлежава още 3 години и прекарва това време в повторно овъглени бъчви. Това не само му придава по-тъмен цвят, но и по-интензивен вкус с нотки на сушени плодове, какао и дъб.

Третият ром в комплекта е Don Papa Sherry Cask, който се съхранява в американски дъбови бъчви и така получава своята специална нотка на шери.

Характеристики +
Марка
Don Papa
Произход
Филипини
,