Хендрикс Орбиум

  • Кат. номер:5673

Hendrick’s Orbium Gin е преосмисляне на Hendrick’s джина от нашия майстор дестилатор, Lesley Gracie. Дестилиран с допълнителни екстракти от хинин, пелин и син цвят на лотос, резултатът е странно изискан джин, който се усеща плътно на небцето.

съдържа същите дестилати като Hendrick’s джин, обаче, същият забележителен ум, който наруши конвенциите, като влива джин с есенции от краставица и роза, сега пое джина в съвсем нова посока, като влива аромати, които традиционно се свързват с класическите джин либации; хинин, открит в тоник (Gin & Tonic) и пелин, намерен във Вермут (коктейл Мартини). Но все още не е съвсем Orbium.

Добавянето на Blue Lotus Blossom изящно балансира цялостния вкус; но троицата есенции заедно създават сложен джин с изненадваща яркост и финал, който е необичайно продължителен. Резултатът е непознат вкус, който е странно познат по характер, предназначен да отвори неизследвани досега измерения на джина, докато се спира от цветя на съвсем по-дълбоко и примамливо горчиво място.

Характеристики +
Произход
Англия
Марка
Hendrick's
,