Хендрикс Мидсъмър

  • Кат. номер:7166

Най-яркият цъфтеж на природата процъфтява в средата на лятното слънцестоене. В чест на това ви предлагаме нова проява на Hendrick’s, както дълбоко цветен, така и конкретно Hendrick’s

Какво представлява Midsummer Solstice?
По-дългите дни и вечери призовават за свеж либерализъм с целия характер на Hendrick’s – но с игрива лекота и нечестива хрупкавост, ставащи пакостите на лятото. Това ново флиртуващо флорално въплъщение на Hendrick’s Gin е точното нещо за късни закуски и сезонни събирания, докато очакваме с нетърпение идването на лятото.

Защо Midsummer Solstice е толкова привлекателен?
Midsummer Solstice е с малка партида, ограничено издание от Hendrick’s. Той ще долети върху зефира на променящите се сезони и след като си отиде, той ще изчезне завинаги (ще направим малко количество веднъж – и само веднъж – затова се опитайте да не се влюбите в неговия възвишен вкус). Подобно на празничен романс или продължителността на живота на маймуната, Midsummer Solstice е поетичен израз на временност … както и (и също толкова важно) изключително фин цветен джин. Нека празнуваме дългите дни!

Характеристики +
Произход
Англия
Марка
Hendrick's
,