Пропър 12

  • Кат. номер:7748

Вдъхновяващо ирландско уиски, с вкус на ванилия, мед и препечен дъб. Произведено в една от най-старите ирландски дестилерии, това уиски е с традиционен ирландски характер. Създадено е от звездата на UFC, боецът ММА и професионален боксьор Конър Макгрегър. Той показва страстта в правенето на уиски и страстта на онези, които го пият.

PROPER NO. TWELVE е резултат на много труд, проби, грешки, докато не се намери най-добрия вкус, който не търпи компромис. Получила се е превъзходна комбинация от сладко ирландско зърно с нотки ванилия, мед и препечен дървен материал. Боецът MMA и боксьорът Конор Макгрегър влезе в ринга на уискито със собствено число 12. Ирландското уиски е произведено с помощта на бившия мениджър на дестилерията на Bushmills Дейвид Елдър. Отличава се с малцови и зърнени уискита, отлежавали в бърбънови бъчви. Екипът създава близо 100 смеси, преди да вземе решение за тази в бутилката. Числото 12 не е случайно , а е вдъхновено от името Дъблин 12 – районът, в който е израснал Макгрегър.

Ще познаете PROPER NO. TWELVE по изключителния вкус – плодов, сладък, идеален за консумация. На страницата си в Instagram, Макрегър похвали марката си: „Роден в Дъблинското предградие Кръмлин, Дъблин 12. Моята марка „Proper Twelve“ показва кой съм аз. “ По думите му, желанието му е било да направи ирландско уиски, емблематично за ирландската култура и така да докаже умението на ирландците да дестилират най-доброто уиски в цял свят.

  • Аромат: Ванилия, цвят на ечемик и сандалово дърво.
  • Вкус: Сладък, на плодове от овощни градини и медени нотки, допълнен от характерни подправки, сред които бял пипер.
  • Финал: Сух, с дъб, в добавка карамел.
Характеристики +
Произход
Ирландия
Марка
Proper Twelve
Вид
Irish
,