ГЛЕНФИДИХ 30Г 0.700Л

  • Кат. номер:7746

През 1963 Glenfiddich създава категорията на сингъл малц уиски така както я познаваме днес. Да създаваш златен стандарт през времето е отговорност, зад която марката застава безапелационно през десетилетията.

Колекцията Re-imagination of Time e кулминацията на тази отговорност пренесена и отгледана във времето и създава уникалната възможност за Glenfiddich да представи глобалната си амбиция: Да бъде глобално разпознаваема марка, която движи уиски категорията и е предпочитан избор както за луксозните, така и за останалите моменти на покупка

Glenfiddich 30 Years Old Suspended Time изобразява момента, в който Браян Кинсман, малц мастър на Glenfiddich, спира отлежаването на течността с решението да я бутилира, запазвайки съвършената изразителност на отлежало цяла вечност уиски.

Бутилката, в която достига това уиски до ценителите е модерен прочит на иконична триъгълна форма на Glenfiddich. Всеки един допълнителен елемент към гарафата е от благороден метал и е създаден да изпъква под специалната кутия. Символът на Гленфидих под гърлото на бутилката е от платина и стои гордо пред долина на елена – дом на дестилирането и отлежаването на това изумително уиски.

Кутията, която облича Glenfiddich 30 Year Old е вдъхновена от върховия момент на отлежаване и изразява целия му блясък.

Дизайнът създава илюзия за движещи се ленти, всяка една замръзнала във времето, за да образува елегантни изрязани прозорци, разкриващи царствената гарафа вътре.

С момента на съзряване, уловен в целия му блясък, динамичните линии и сложната структура създават илюзията, че бутилката е окачена без усилие, във въздуха, застинала във времето.

През всеки разрез блести изкусителният цвят на уискито, което разказва историята за пътя на уиските от неговото създаване до презентирането пред света.

  • Аромат : Изящно структуриран баланс на сърдечен дъб , съчетан със сладки , фини нотки на шери.
  • Вкус : Дълбоки , дървесни аромати , преплетени с деликатни флорални акценти , в сложна комбинация.
  • Завършек : Топло , медено и изключително дълготрайно.
Характеристики +
Произход
Шотландия
Марка
Glenfiddich
Вид
Single Malt
,